Stakkars

Hei.

 

I det siste har jeg tenkt mye på det å gjøre noe helt nytt med håret. Har tenkt både på bob og hair extations men etter jeg så dokument 2 på tv2 i stad har jeg mye mer lyst til å spare til langt hår selv en at de mennene i India skal ta håret til de damene som tror de ofrer det til gud også er det en jente i et rikt land som går rundt med det.

Synes egentlig veldig syn på dem fordi i India er er håret det vakreste en jente/dame har også må de betale for å ofre det til gud. Og vi i Norge bare sitter i den frisørstolen og gleder oss til vi får 30 eller 50 cm lenger hår. Noe som har tatt en kvinne i India ca. 8 år å spare mens for oss tar det 7 timer i en frisørstol. Synes det er så lite rettferdig. Så nå har jeg bestemt meg at jeg skal spare til langt hår selv.Hadde litt lyst på sånn her hår bare litt lenger sånn at hvis jeg var misfornøyd kunne jeg bare kjøpe hair extation men det var helt til jeg hviste åssen de tok hårene dems. Fordi de damene i India som gir fra seg håret vet ikke at de lager extation av det en gang.Det er jo helt forferdelig. Så hvorfor kan ikke folk spare selv og hvis de angrer på at de klippte seg så burde du ha tenkt på det litt før da.

 

Men da snakkes vi da.

Har OD dag i morgen. Elsker det å føle at man hjelper noen.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kamilla

Kamilla

14, Oslo

Hei, jeg heter Kamilla og jeg er 14 år. Jeg elsker å spille basket, være med venner og noen ganger liker jeg best å bare slappe av. Jeg skal fikse mer på bloggen senere men det er alltid korslig med kommentarer og fastelesere, Love it<3

Kategorier

Arkiv

hits